Doelen halen en het
beste in jezelf bovenhalen

Ik denk dat iedereen, net als ik, wel eens de volgende gevoelens heeft gehad:

  • Geen energie meer, zowel fysiek als mentaal
  • Stresserende job waar sporten er vaak aan inschiet
  • Niet persé overgewicht, maar kleren passen niet meer zoals voorheen en je voelt je gewoon niet goed in jouw vel

Kort samengevat, ik stond op het punt om het woord depressie en/of burn out in de mond te nemen.

 Twee jaar geleden heb ik beslist om het heft in handen te nemen en bewust aan bovenstaande punten te werken.

En ik kan alleen maar bevestigen dat dit een beslissing is die ik mezelf nog altijd niet beklaagd heb, op geen enkele vlak.

 Aan de persoonlijke trainingen, waar ik iedere keer opnieuw wordt uitgedaagd om tot het uiterste te gaan, ben ik ondertussen verslaafd.

Nu, er zijn ergere dingen om aan verslaafd te zijn, niet? Het is de perfecte uitlaatklep, en je gaat het niet geloven, maar het geeft mij gigantisch veel energie.

De coaches zijn enorm bekwaam, super toegankelijk en zorgen ervoor dat iedere training fun is. 

In het begin heb ik dit gecombineerd met voedingsadviezen, waardoor ik me bewuster ben geworden van wat ik eet. Er is een reden waarom ik hier niet het woord diëten gebruik, want ik heb nooit het gevoel gehad dat ik op dieet was.

Het heeft ook het aangename gevolg gehad dat die paar extra centimeters en kilo’s  als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. En dit niet alleen, ik heb gewoon een steviger/strakker lichaam waar ik me goed in voel.

Na een tijdje ben ik dan ook gestart met performance gesprekken 1 maal per week. Ook dit heeft me alleen maar positieve dingen bijgebracht.

Heel concreet zorgt Sven ervoor dat je gaat focussen op de doelen die belangrijk zijn, zowel privé als professioneel. Hij houdt je een spiegel voor en is het onafhankelijk klankbord dat iedereen zo nu en dan nodig heeft.

En dit klinkt heel vaag, maar dit is het totaal niet: je krijgt iedere week kleine concrete taken/doelen en zonder dat je het goed beseft, ben je na enkele maanden een betere en sterkere versie van jezelf.

 

Het is een omgeving waar je je heel snel thuis voelt, die je stimuleert je doelen te halen en het beste in jezelf naar boven haalt.

 Thanks Kristof en Sven

Commit. Build. Perform.

×

 

Hey!

Klik op Sven Ceuterick om met mij te chatten in Whatsapp.

×