Een verrassend verschil!

“Reshape” heeft mij en vooral mijn fysiek een enorme boost gegeven. Het begin was zwaar want ik werd geconfronteerd met het feit dat ik weinig tot geen spieren meer had. Een voorbeeld: 1 Squad zonder gewicht ging amper. Nu zoveel maanden later lukt het aardig goed. 3 sets van 8 Squads met 30 kg. 

Ook mijn uithouding tijdens de cardio is veel beter. Vroeger gaf ik onmiddellijk op bij de minste inspanning, maar nu heb ik soms het gevoel dat ik kan blijven gaan. 

Mijn lichaam is ook heel wat strakker geworden en ik heb een mooie rechte houding gekregen. 

Dit alles dankzij de goede opvolging van de coaches.  Zij weten ondertussen wat ik kan en kunnen goed motiveren om steeds dat stapje verder te gaan.  Het is afzien, maar het resultaat en vooral je gevoel achteraf is top en dat allemaal dankzij Sven en Kristof. Top coaches!

Commit. Build. Perform.

×

 

Hey!

Klik op Sven Ceuterick om met mij te chatten in Whatsapp.

×